چه یک مدیر وب سایت باشید و چه طراح سایت و یا فقط یک کاربر ساده، در سایت های مختلف با خطاهای مختلفی مواجه شده اید. این خطاها معمولا با یک کد مشخص می شوند و هر کد نشان دهنده نوع خطا است. از این رو می توانید با کد مورد نظر نیز مشکل را پیدا کرده و اقدامات لازم را برای رفع آن انجام دهید. در برخی مواقع ممکن است که سایت شما به طور ناگهانی از دسترس خارج شود و به جای صفحه ای که آن را باز کرده اید، خطایی را برای شما نمایش دهد.

در این صورت شما به عنوان مدیر سایت برای این که مشتریان خود را از دست ندهید، می بایست در کمترین زمان ممکن به رفع ارور مربوطه بپردازید. از این رو در این مطلب از ایراوردپرس سعی داریم تا شما را با انواع ارورهای سایت آشنا کنیم تا به عنوان یک وب مستر یا طراح سایت از این خطاها آگاه باشید تا در صورت مواجه شدن با هر یک از آنها متوجه شوید که چگونه می توان آن را رفع کنید. همراه ما باشید.

ارور سایت

انواع ارورهای سایت

در این قسمت انواع ارورهای سایت را به طور کامل بررسی می کنیم، همراه ما باشید:

ارور 500

از جمله رایج ترین ارورهای سایت که در بیشتر مواقع با آن در اکثر سایت ها مواجه می شوید، ارور 500 می باشد که به وجود آمدن آن ناشی از مشکلات سرور سایت است. این مشکلات نیز شامل افزایش ترافیک سایت، کمبود منابع و… می باشد که باعث می شوند سایت به طور کلی از دسترس خارج شود.

روش های رفع ارور 500

به طور کلی یا صاحب سایت هستید و یا از کاربران سایت، که وارد سایت می شوید. در صورتی که از کاربران می باشید و در زمان ورود به سایت با این ارور برخورد کرده اید، روش های مختلفی وجود دارد که می توانید برای رفع ارور 500 نیز از آن ها استفاده کنید. از جمله این موارد می توان به پاک کردن حافظه پنهان، بارگیری مجدد صفحه، حذف کوکی ها، پاک کردن کش مرورگر و… اشاره نمود.

اما اگر صاحب سایت می باشید و با ارور 500 برخورد کرده اید، بایستی با شرکتی که هاستینگ خود را از آن تهیه کرده اید، ارتباط برقرار کنید و از دلیل به وجود آمدن این مشکل را جویا شوید.

در صورتی که سایت خود را با وردپرس طراحی کرده اید، ممکن است که با این ارور بارها و بارها مواجه شوید. یکی از دلایلی که در سایت های وردپرسی سبب به وجود آمدن ارور 500 می شود، افزونه های سایت می باشند. همانطور که می دانید بیشتر افزونه های وردپرس با قالب های آن تداخل دارند که همین امر سبب شده است که سایت نیز ارور 500 نمایش داده و باز نشود. در این صورت، تنها کاری که می توانید انجام دهید، این است که افزونه ها را از پنل هاست نیز غیرفعال کنید.

ارور 500

ارور 401

از دیگر ارور هایی که ممکن است بار ها و بار ها در صفحات مختلف به آن برخورد کرده باشید، می توان به ارور 401 نیز اشاره کرد. این ارور نیز در مواقعی مشاهده می شود که بخواهید به صفحه ای از سایت بروید که دسترسی آن برای شما فراهم نشده باشد. در این صورت خطای 401 برای شما نمایش داده می شود. به طور کلی این خطا از اهمیت بسیار کمی برخوردار است و تنها به این معنی است که در تلاش هستید وارد صفحه اشتباهی شوید.

ارور 401

ارور 400

یکی دیگر از انواع ارورهای سایت می باشد که اکثر افراد تابحال با آن مواجه شده اند. این ارور نیز در مواقعی به وجود می آید که اینترنت یا مرورگری که از آن استفاده می کنید، دچار مشکل شده باشد. بنابراین هیچ ارتباطی با سایت و صفحات آن نخواهد داشت. در این صورت برای اینکه با این خطا دیگر برخورد نکنید، کافی است از صحت آدرس وارد شده در مرورگر به طور کلی اطمینان پیدا کنید. کوکی های مرورگر و کش DNS را کاملا حذف نمائید. در نهایت بررسی کنید که اینترنت به درستی متصل شده باشد.

ارور 403

ارور 403

ارور 403، به عنوان یکی از شناخته شده ترین ارورهای سایت به شمار می رود که اکثر افرادی که در ایران وجود دارند، با آن مواجه شده اند. به طور کلی این ارور را در سایت هایی مشاهده خواهید کرد که امکان دسترسی به داده های آن برای شما فراهم نباشد. در واقع بیشتر سایت های خارجی که ایران را تحریم کرده اند، در صورتی که بدون فیلتر شکن بخواهید وارد آن شوید، با این ارور رو به رو خواهید شد. در صورتی که بخواهید این ارور را رفع کنید، تنها کافی است فیلتر شکن خود را روشن نموده وارد سایت شوید.

ارور 403

ارور 404

شاید برای شما تاکنون پیش آمده باشد که بخواهید وارد سایتی در گوگل شوید که پس از ورود به آن با ارور 404 مواجه شوید. این ارور که یکی از رایج ترین ارورهای سایت است، در واقع به این معنی است که صفحه ای که می خواهید وارد آن شوید، اصلا در سایت مورد نظر وجود ندارد.

به عبارتی، می دانید که هر سایت دارای چندین صفحه می باشند که هر کدام دارای آدرس منحصر به فردی هستند. هر یک از این صفحات را از سایت حذف کنید، دوباره که وارد آن شوید، این ارور برای شما نمایش داده می شود. علاوه بر آن، در صورتی که آدرس صفحه مورد نظر خود را اشتباه وارد کنید، وارد صفحه ای خواهید شد که ارور 404 را نمایش می دهد.

رفع ارور 404

در صورتی که از کاربرانی هستید که وارد صفحه ای شده اید که ارور 404 را نمایش می دهد، این امکان را ندارید که بتوانید آن را رفع کنید. اما اگر جزء طراحان سایت باشید، تنها کافی است صفحاتی که این خطا را نمایش می دهند را ریدایرکت نموده و یا محتوای جدیدی برای آن ها تولید کنید. نکته ای که باید در خصوص صفحه های 404 بدانید این است که به هیچ عنوان از صفحات دیگر خود به این صفحات لینک ندهید، چرا که تاثیر منفی بسیار زیادی را بر روی سئو شما خواهد گذاشت.

ارور 404

در نتیجه

در این مطلب سعی کردیم تا شما را با انواع ارورهای سایت آشنا کنیم. همانطور که می دانید در صورتی که با این ارور ها و نحوه رفع آن ها آشنا نباشید، بعد ها که در سایت خود مشاهده کنید، ممکن است منجر به از دست دادن مشتریان زیادی شوید. از این اطلاع از ارورهای سایت برای هر فرد از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. امیدواریم این مطلب برای شما مفید بوده باشد، از اینکه تا انتهای این مطلب همراه ما بودید، سپاسگزاریم…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *